itunesstore androidstore

DE MOOISTE ROUTES, DE LEUKSTE TIJD

Ontdek nieuwe fietsroutes in Brabant

Routebureau Brabant heeft vier nieuwe fietskaarten uitgebracht van het volledige fietsknooppuntennetwerk in Brabant. Alle wijzigingen die de afgelopen twee jaar aan het routenetwerk zijn verricht, vind je erop terug.

Nieuwe knooppunten en routes
In 2016 en 2017 zijn er grote wijzigingen aangebracht in het fietsknooppuntennetwerk. Zo zijn er nieuwe knooppunten en routes in Noord-Brabant gerealiseerd. En daarmee werd het tijd voor nieuwe up-to-date fietskaarten. Je wordt nu via het knooppuntensysteem naar de centra van steden en dorpen geleid. Eerder gebeurde dit via zogenoemde ‘centrumverbindingen’.

Ontdek Brabant met een gerust hart
Je kunt nu nog makkelijker de mooiste plekken van Brabant ontdekken; van ’s-Hertogenbosch tot Bergen op Zoom en van Nationaal Park De Biesbosch tot Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. De routes lopen langs de mooiste fietspaden, waarbij je zowel natuur, cultuur als horeca tegenkomt. Plan je route op de kaart, fiets van knooppunt naar knooppunt en laat je verrassen!

shutterstock 527017021

Meer informatie
De fietskaarten zijn verkrijgbaar bij de lokale VVV-kantoren en online te bestellen via de webshop van Visitbrabant voor € 5,95.

 

 

 

terug naar boven