Begin de dag met een wandeling op Wandel naar je Werk-dag

Wandel naar je werk

Donderdag 4 april 2019 vindt de vierde editie van Wandel naar je Werk-dag plaats. Dit is een nationale campagne die het stimuleert om die dag (een deel van de afstand) naar je werk te lopen. Zorg voor een frisse start van je dag en wandel naar je werk!

Een creatieve geest en nieuwe ideeën op je werk

Het doel van Wandel naar je Werk-dag is zoveel mogelijk mensen laten wandelen en zo aandacht vragen voor lopen als manier om jezelf te verplaatsen. Wandelen is niet alleen een leuke hobby die goed is voor je gezondheid, het is ook erg goed voor je brein. Dit bevordert dan weer de processen op de werkvloer. Al wandelend kom je sneller op nieuwe ideeën en bevorder je je eigen creativiteit. En niet geheel onbelangrijk: wandelen werkt stressverlagend, zorgt voor een gezonde dosis frisse lucht en houdt je scherp.

Gezonde werknemers presteren beter

Het is de vierde editie van de Wandel naar je Werk-dag. Inmiddels hebben diverse bedrijven en organisaties zich bij dit initiatief aangesloten, omdat zij gezondheid willen stimuleren. De Nederlandse bevolking zit veel te veel op een stoel of op de bank. Voor mensen die een kantoorbaan hebben, is het van nog groter belang meer te bewegen. De belangstelling voor dit initiatief stijgt jaarlijks, en dat is goed nieuws. Gezonde medewerkers zijn namelijk gelukkiger én presteren beter. Organisaties die hun medewerkers stimuleren om 4 april te gaan wandelen, zijn onder andere De Friesland Zorgverzekeraar, Tilburg University en Milieudefensie.

Wandel mee

Begin je dag goed en wandel naar kantoor. Je kunt er vandaag nog mee beginnen, of wellicht doe je het al. Of je nu al fanatiek bezig bent of nog niet: iedereen is welkom zich aan te melden voor de nationale Wandel naar je Werk-dag op donderdag 4 april 2019. Je collega’s uitnodigen om deze uitdaging samen aan te gaan, kan ook. Een prettige bijkomstigheid: je kunt leuke prijzen winnen! Daarnaast is het goed voor het milieu, voor jezelf en voor je productiviteit. Inschrijven kan via de website van dit evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *