Midwinterwandeling Brummen

001

Vorig jaar was de teleurstelling bij de organisatoren groot, dat de Midwinterwandeling in Brummen (Gelderland) voor de tweede keer op rij niet kon doorgaan vanwege corona. Nu is het allemaal anders en kan de tiende editie op zondag 11 december gewoon plaatsvinden. De gezellige (familie)wandeling heeft routes van 5, 10 en 15 km door de prachtige omgeving van Brummen. Voornamelijk over niet-verharde paden.

Onderweg horen de deelnemers natuurlijk de klanken van de midwinterhoorns, maar er zijn ook muziekgroepjes en een verhalenverteller. Op de gezellige rustpunten zijn allerlei hapjes en drankjes te krijgen. De route van 5 km wordt voor de kinderen weer een leuke speurtocht, met diverse opdrachten. En de terugweg gaat natuurlijk weer met één van de drie paardentrams.

Start

De start is tussen 09.30 en 13.30 uur op De Hazenberg. Dit is slechts 400 m van de station, maar er is ook voldoende parkeerruimte aanwezig. Het inschrijfgeld is vier euro per persoon (kinderen tot 12 jaar: drie euro) en de opbrengst is ter ondersteuning van Harmonie Orkest Brummen.

Verdere informatie op www.midwinterwandeling.nl

Rate this post

Bekijk ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *