Wandelen met je hond voor het goede doel tijdens The Big Walk

The Big Walk

Om het strandseizoen voor honden in stijl af te sluiten én om geld op te halen voor het goede doel, vindt op zondag 14 april 2019 The Big Walk plaats. De locatie van deze unieke strandwandeling is het strand van Zandvoort. De opbrengsten komen volledig ten goede aan het opleiden van meer hulphonden.

Aandacht voor Stichting Hulphond

Hulphonden zijn voor sommigen onmisbaar. Ze zijn een steun en toeverlaat voor mensen met een fysieke beperking, epilepsie of posttraumatische stressstoornis (PTSS). Helaas is de vraag naar hulphonden groter dan het aanbod. De opleiding voor zo’n hond is namelijk erg kostbaar. Met The Big Walk wordt aandacht en financiële steun gevraagd voor het kwalitatief opleiden van meer hulphonden. Door te wandelen met je hond tijdens dit evenement, kun je hieraan bijdragen. De eerste editie in oktober 2018 was een succes: maar liefst tweehonderd honden en vijfhonderd wandelaars verschenen aan de start.

Vijf kilometer wandelen met je hond

Met een donatie van tien euro kun je samen met je hond op 14 april meelopen met The Big Walk. Start- en finishlocatie voor de wandeling is Strandpaviljoen Tijn Akersloot. De tocht is in totaal vijf kilometer lang. Halverwege is ‘The Big Moment of Fame’, waar je op de foto kunt. Alle deelnemende honden ontvangen bij de finish een gesponsorde goodiebag. Het evenement start om 12.00 uur en duurt tot 15.00 uur. Bekijk hier het promotiefilmpje van het evenement. Om jezelf in te schrijven en voor overige informatie, ga je naar de website van The Big Walk.

Rate this post

Bekijk ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *