Toeractief-headerafbeelding

Wandelen langs vroege voorjaarsbloeiers

Sneeuwklokjes bos

Op zaterdag 25 en zondag 26 februari is de tuin van kasteel De Wildenborch weer geopend tijdens het traditionele Sneeuwklokjesweekend. Tuinliefhebbers en wandelaars kunnen dan de grote velden sneeuwklokjes en winterakonieten komen bewonderen. Voor of na de wandeling is de gezellige theeschenkerij in het Koetshuis geopend, om te genieten van koffie of thee met iets lekkers en van eigengemaakte soep.

Voorjaarsbloeiers

Dagelijks staat van 11.00 tot 15.30 uur het grote hek naast het kasteel open en geeft dan toegang tot een uitgezette route, die bezoekers langs de allermooiste plekjes leidt. Tussen de bomen, langs de paden en bij de waterpartijen van de in Engelse landschapsstijl aangelegde tuinen. Overal duiken de vroege voorjaarsbloeiers op.

De Wildenborch

Kasteel De Wildenborch is gelegen aan de Wildenborchseweg 20, in Vorden. De entree tot de tuin bedraagt 7,50 euro, te voldoen per PIN. Voor kinderen tot twaalf jaar en Vrienden van De Wildenborch is de toegang gratis. Honden zijn helaas niet toegestaan, ook niet aangelijnd. De opbrengst van de Open Tuinendagen komt voor honderd procent ten goede aan het tuinonderhoud.

Meer informatie is te vinden op: www.wildenborch.nl.

 

 

Rate this post

Bekijk ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *