De nieuwe Mio Cyclo Discover Pal fietsnavigatie voor recreatieve fietsers

210715_MIO_Cyclo_Discover_Pal_029_1642

Met de Mio Cyclo Discover-series focust Mio op fietsers die hartslagzones en trainingsschema’s links laten liggen en volop inzetten op fietsplezier. De nieuwe Cyclo Discover Pal maakt navigeren super eenvoudig en fietsen met vrienden met de WeJoin functie nog interessanter.

De Cyclo Discover Pal is gebruiksvriendelijk met een stijlvol 2,8-inch kleuren touchscreen en een anti-reflecterend scherm om duidelijk beeld tijdens de rit te garanderen, zelfs op een zeer zonnige dag. (tevens IPX7 waterdichte rating)

Naast de hardware zijn er ook veel software upgrades. De Cyclo Discover Pal draait op het Andriod besturingssysteem, dat maakt hem net zo snel als een smartphone. De Mio is te bedienen met de MioShare-app, zodat je leuke routes direct kunt downloaden en uploaden via verschillende routeplatformen zoals MioShare, RouteYou, Komoot of STRAVA routes.

Daarnaast heeft de Cyclo Discover Pal ook de kenmerkende NeverMissTM, waarbij je routes kan maken met highlights onderweg. Bij benadering van het NeverMiss punt ontvang je een QR -code op je scherm te zien. Scannen en je krijgt alle opgeslagen informatie te zien. De geschiedenis van een kasteel of de menukaart van de stopplaats.

Afgezien van het plannen van routes, is de geavanceerde knooppunten functie een perfecte manier om de routes die u leest in een tijdschrift of online gemakkelijk te repliceren. Dit door de knooppuntcijfers rechtstreeks in de Cyclo Discover Pal in te voeren, genereert het automatisch de route en kan het fietsen beginnen.

En natuurlijk de klassieke Surprise MeTM functies van de Cyclo Discover-series. Voer simpelweg de gewenste tijd en afstand in en de Discover Pal stippelt vanaf je huidige locatie drie rondjes voor je uit. Met de laatste software update kan de Mio gekoppeld worden met het Shimano STEPS systeem en routes voorstellen op basis van de E-bike batterij capaciteit.

Er zijn nog veel meer handige functies die u zeker niet wilt missen, ontdek meer op Mio.com.

Rate this post

Bekijk ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.