Utrecht: het beste van twee werelden!

0001

In regio Utrecht vind je het beste van twee werelden! Het rustgevende buitenleven met de bossen, rivieren en polderlandschap met daarnaast het stedelijk leven. Deze werelden kan je makkelijk combineren tijdens een bezoek aan deze kleine regio.

In de winter is er van alles te beleven in de regio Utrecht. Laat je betoveren door de vele sfeervolle kastelen en buitenplaatsen, geniet van heerlijk eten en drinken in de uiteenlopende restaurants of trek je wandelschoenen aan en maak een heerlijke winterwandeling.

Wil je ook ééns van de gebaande paden af met de kids? De regio Utrecht heeft tal van leuke en uitdagende uitjes waar de kinderen kunnen klimmen, speuren of gewoon lekker actief bezig kunnen zijn. Ga op pad met een echte boswachter of ga met elkaar opzoek naar kabouters.

Kunst en cultuur snuiven? Er is voor ieder wat wils van prachtige buitenkunst, muurschilderingen tot beeldentuinen en nog veel meer. Er zijn verschillende kunstroutes en buitenexposities in de regio die je niet kan overslaan tijdens een bezoek aan de regio Utrecht.

In de regio Utrecht vind je nog echte Hollandse Ambachten die op traditionele wijze worden uitgevoerd. Neem een kijkje bij een glasblazerij en zie hoe van glas kunst wordt gemaakt, ontdek hoe het meel wordt gemalen in één van de vele molens in de regio of bezoek een écht kaaspakhuis en leer alles over kaas.

Kom naar buiten en ontdek de prachtige regio Utrecht en geniet van het buitenleven, ook in de winter!

 

3/5 - (2 stemmen)

Bekijk ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *