Maas ontdekken tijdens Pontjesdagen

Pontjesdagen, Maas
Tijdens de Pontjesdagen zetten karakteristieke veerpontjes je over tussen de Brabantse en Gelderse zijde van de Maas. Foto: Bureau Toerisme Pontjesdagen

Op de Maasoevers tussen het Land van Cuijk en de Biesbosch is er drie dagen lang van alles te beleven. De Pontjesdagen op 10, 11 en 12 mei bieden niet alleen vlotte overtochten over de rivier, maar ook leuke activiteiten en bezienswaardigheden onderweg.

Tijdens de Pontjesdagen voeren acht verschillende routes fietsliefhebbers mee over de vele karakteristieke veerpontjes tussen de Brabantse en Gelderse zijde van de Maas. Verspreid over 160 kilometer Maasoever zijn er tal van activiteiten en bezienswaardigheden te ontdekken, waaronder een streekmarkt in Hanzestad Maasbommel of een proeverij bij Molen De Hoop in Veen.

Pittoreske Maasdorpen

Fietsen en schilderachtige stadjes ontdekken, da’s de perfecte combinatie. Langs de Maas liggen pittoreske plaatjes als Heusden, Woudrichem, Wijchen of Zaltbommel waar het fijn toeven is. Nieuw bij deze vierde editie van de Pontjesdagen is de voordeelpas. Daarmee kun je onbeperkt de Maas over met de deelnemende veerponten en profiteer je van leuke (kortings)acties, bijvoorbeeld bij kasteel Ammersoyen, Museumboot de Schokker of horeca onderweg.

Pontjesdagen-voordelen

Meer informatie over de Pontjesdagen op 10, 11 en 12 mei 2024 vind je op de website, waar je ook het Pontjesdagen Pakket kunt bestellen. Daarin zit de Pontjesdagen Voordeelpas, maar ook voordeelcoupons en een gedetailleerde fietskaart van de uitgestippelde route op de Maasoevers tussen het Land van Cuijk en de Biesbosch.

Op een ander moment wandelen of fietsen nabij de Maas? Bekijk hier onze routes in de omgeving van deze rivier.

Rate this post

Bekijk ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *