Vogelhuisje-bouwpakket van Piet Hein Eek met speciaalbier

Piet Hein Eek vogelhuisje_1 (1)

Eind 2020 lanceerde het Vogelverschrikkerfestival (VVF) in Valkenswaard een nieuw initiatief: het kerstgeschenk in de vorm van een vogelhuisje met daarin een fles speciaalbier. De actie werd een groot succes. Genoeg reden voor een vervolg en dat wordt opnieuw iets heel bijzonders. Nu verkrijgbaar voor vroege vogels: een vogelhuisje-bouwpakket naar een authentiek ontwerp van Piet Hein Eek à la Mondriaan. Het pakket is voorzien van een fles ‘Mondrizwaan’, een heerlijk speciaalbier (75 cl) van de Eindhovense brouwerij Van Moll.

Duurzaam en minimale CO₂-voetafdruk

Niemand minder dan topontwerper Piet Hein Eek heeft zijn ontwerp en zijn naam aan het nieuwe VVF-kerstgeschenk verbonden. Dat is natuurlijk nogal wat. Het illustreert hoezeer het Vogelverschrikkerfestival tot de verbeelding spreekt. Bijzonder aan dit bouwpakket is ook dat het een heel duurzaam pakket is, omdat het is samengesteld uit hergebruikt hout. Bovendien is het met de hand gezaagd en geschuurd, met als resultaat een minimale CO₂-voetafdruk.

Lichtblonde tripel

Zoals ook de vorige keer het geval was, is ook nu de Eindhovense brouwerij Van Moll aan het project verbonden: Van Moll levert het bier dat bij het bouwpakket wordt geleverd: Mondrizwaan, een frisse, feestelijke lichtblonde tripel.

Beperkte oplage

Het Piet Hein Eek vogelhuisje-bouwpakket met de Mondrizwaan van Van Moll wordt in december geleverd. Let wel: het is slechts in een beperkte oplage van tweehonderd stuks verkrijgbaar. De ervaring van 2020 leert dat haast geboden is voor wie zo’n uniek pakket in huis wil hebben. Het pakket kost € 20,- en is te bestellen via Facebook en Instagram: www.facebook.com/vogelverschrikkerfestival en www.instagram.com/vogelverschrikkerfestival.

Bestellink

Je vindt daar de bestellink, in de tekst bij een mooi filmpje over het productieproces. Na betaling kan ieder zijn/haar Piet Hein Eek vogelhuis-bouwpakket met Mondrizwaan ophalen op zaterdag 17 december van 12.00 tot 16.00 uur op het terras van café De Fantast aan de Frans van Beststraat 9 in Valkenswaard.

4/5 - (2 stemmen)

Bekijk ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *