Van hotel naar hotel in de Achterhoek

Wandel of fiets van hotel naar hotel in de Achterhoek

Droom je ervan om een meerdaagse fiets- of wandeltocht te maken? Maar zie je ertegen op om elke avond je tent op te zetten of om met je bagage te sleuren? In de Achterhoek hebben ze dé oplossing: fiets- en wandelarrangementen van hotel naar hotel.

Na een dag fietsen of wandelen is er niets zo fijn als van de luxe van een hotel te kunnen genieten. Voeten onder tafel voor het diner, een lekker warme douche, een heerlijk zacht bed en ’s ochtends een stevig ontbijt. En je bagage, die staat aan het eind van de middag in het volgende hotel op je te wachten. Zo hoef je zelf alleen het hoognodige voor onderweg mee te nemen.

Fiets of wandel via historische kastelen naar je hotel in de Achterhoek
Of je nu een natuur- of cultuurliefhebber bent, er is een arrangement voor iedereen.

Hotel in de Achterhoek

De organisatie Hotels in de Achterhoek biedt een vijftal fiets- en wandelarrangementen waarbij je zorgeloos van hotel naar hotel trekt. Zoals het vierdaagse wandelarrangement langs historische stadjes, waarbij elke dag zo’n vijftien kilometer op de planning staat. Of trek drie dagen zorgeloos te voet door de prachtige natuur van Nationaal Landschap De Graafschap. Met onderweg schitterende landgoederen, imposante vestingwerken en gezellige hofjes in het Achterhoekse coulisselandschap.

Wandel- en fietsarrangementen

Voor de fietsliefhebbers biedt Hotels in de Achterhoek fietsarrangementen langs historische trekpleisters en verrassende landschappen. De fietsroutes uit de diverse arrangementen zijn gebaseerd op het fietsroutenetwerk, waardoor je ze makkelijk kunt inkorten of uitbreiden. De hotels op de drie- of vierdaagse route zijn allemaal even bijzonder als gezellig.

 

Op de fiets van hotel naar hotel in de Achterhoek
Nationaal Landschap De Graafschap biedt prachtige natuur voor wandel- en fietstochten.

Zorgeloos op pad

Klinkt leuk? Op de website hotelsindeachterhoek.nl kun je onder meer filteren op duur, prijs, afstand per dag en faciliteiten. Je leest er alle nodige informatie over de verblijfplaatsen, de routes enzovoort. Zo kun je een weloverwogen keuze maken voor jouw volgende weekendje weg. Wandelen of fietsen van hotel naar hotel was nog nooit zo zorgeloos.

5/5 - (3 stemmen)

Bekijk ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *