Vrij recreëren midden in de natuur met uitstekende verhuurmogelijkheden

Damen makeelars - Buitenplaats type B

De Buitenplaats is een nieuwbouwproject met 26 prachtige recreatiewoningen op een steenworp afstand gelegen van Leiderdorp. De vrijstaande woningen zijn gelegen op grote kavels van ca. 550 m2 eigen grond (inclusief deel water) en hebben een bruto vloeroppervlakte van 60 m2.

In het naastgelegen bos is er ruimte voor ontspanning en via de aanlegsteigers vindt u directe vaarverbindingen naar onder andere de Kaag en de grachten van Leiden. Hier raakt u nooit uitgekeken. Naar verwachting begint de start bouw in september 2022 en vindt de oplevering eind 2023 plaats.

 

 

De woningen zijn kwalitatief hoogwaardig gebouwd, zeer duurzaam en volledig geïsoleerd. De Buitenplaats is het gehele jaar toegestaan voor eigen recreatief gebruik. Ook zijn er geen dwingende parkregels en hoge parklasten. Naast dat het een ontzettend goede keuze is om hier uw vrije tijd te besteden, is het financieel gezien erg interessant om in dit project te investeren. Er is in de huizenmarkt een enorme vraag naar (recreatie)huizen. Daarnaast is het mogelijk om woningen te verhuren via Belvilla. Dit kan leiden tot een aantrekkelijk rendement van ca. 6%. Indien u recreatief verhuurt, is de op de koopsom betaalde BTW volledig terug te vorderen!

Wilt u gebruik maken van deze exclusieve kans op vrij recreëren, midden in de natuur? Neem dan contact op met Damen makelaars via info@damenmakelaars.nl of 071 – 361 93 43 voor een persoonlijk optiegesprek.

Bekijk de verkoopbrochure, verhuurinformatie en actuele prijslijst (prijzen vanaf € 299.500 excl. BTW.) via www.wonenindebuitenplaats.nl.

Rate this post

Bekijk ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.