Het blote-voeten-gevoel ervaren

Wilding Shoes, barefoot, blootsvoets
Met Wildling Shoes heb je het gevoel op blootsvoeten te lopen terwijl je voeten beschermd worden. Foto: Sango Alma Criarconpelos

Het gevoel blootsvoets te lopen ervaren zonder echt op blote voeten te lopen? Het kan. Door de ultradunne zool van minimalistische schoenen voelt het alsof je zonder schoenen rondloopt terwijl je voeten toch beschermd zijn. Op 25 mei kun je in natuurgebied Veluwezoom dit gevoel zelf ervaren.

Het zand en het gras onder je voeten voelen, daar worden zowel je voeten als geest blij van. Blootsvoets lopen laat je letterlijk meer aarden en kan verschillende gezondheidsvoordelen met zich meebrengen. Een betere nachtrust, een lager stressniveau, een aangename gemoedstoestand en een goed energiepeil bijvoorbeeld. Dat weten ze bij het minimalistische schoenenmerk Wildling Shoes ook.

Wildling Shoes, blootsvoets, blote voeten, barefoot
Zelfs op ruwe ondergronden lopen Wildling Shoes prima.

TIY experience walk

De barefootschoenen van het merk bieden je voeten bescherming en comfort zonder dat het gevoel blootsvoets te lopen verloren gaat. Om jong en oud dit gevoel te laten ervaren, organiseert Wildling Shoes in samenwerking met Natuurmonumenten een try-it-yourself experience walk op zaterdag 25 mei 2024. Aan het bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden staan dan tussen 10.00 en 14.00 uur verschillende maten schoenen voor kinderen en volwassen (van maat 24 tot maat 48) klaar om uitgetest te worden.

Wildling Shoes-collectie

De lente- en zomercollectie bestaat uit dertien soepele modellen met een ademende stof van natuurlijke materialen in vrolijke kleuren en toffe prints. De zolen zijn doorgaans zo’n 1,5 tot 4,5 millimeter dun. Voor de duurzame productie van de schoenen worden vrijwel uitsluitend hernieuwbare grondstoffen gebruikt, zoals robuuste, biologisch geteelde of volledig gerecyclede katoen voor de buitenzijde en een lichte washistof aan de binnenkant. Een blootsvoetse, mooie voetafdruk dus…

Rate this post

Bekijk ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *