Kamperen in de boomgaard van het Muiderslot? Het kan!

Kamperen boomgaard Muiderslot

Altijd al eens willen logeren bij een middeleeuws kasteel? Dat kan deze zomer bij Rijksmuseum Muiderslot. In de pruimenboomgaard van het kasteel staan tentjes klaar. Zo beleef je het oudste en best bewaarde kasteel van Nederland eens op een hele andere manier. Tijdens een exclusief arrangement word je volledig ontzorgd. Je hoeft alleen een slaapzak & kussen en een tandenborstel mee te nemen. Vergeet ook niet om een maatje mee te nemen, want het arrangement is voor twee personen per tent.

 

Data
Donderdag 24 augustus, vrijdag 25 augustus, zaterdag 26 augustus, donderdag 31 augustus en zaterdag 2 september 2023

 

Hoe ziet zo’n nachtje kamperen eruit?
Tijdens het kamperen bij het Muiderslot kun je genieten van de rustgevende schoonheid en stilte van de tuinen en de aanwezigheid van een historisch kasteel.

Na sluitingstijd van het museum (vanaf 18.00 uur) ontvangen we je met een welkomstdrankje. Met een rijk gevulde, vegetarische picknickmand kun je van de inhoud daarvan genieten op een zelf gekozen plekje in de kasteeltuinen. Een gids neemt je na het eten mee op een avondtour door het kasteel. Daarna kun je de zonsondergang bewonderen en luisteren naar verhalen rond het kampvuur. Vervolgens ga je lekker slapen. De volgende dag geniet je van een kasteelontbijt en wie durft, kan een duik nemen in de Vecht.

 

Praktische informatie

Prijs en inhoud:
Een arrangement voor 2 personen is 99 euro per persoon per nacht (kinderen vanaf 4 jaar). Dit is inclusief welkomstdrankje, picknickmand, kasteeltour door gids, kasteelverhalen bij het kampvuur en een ontbijtje. Neem je eigen slaapzak en kussen mee. Als je wilt zwemmen/douchen in de Vecht, neem dan ook een handdoek mee. Toiletten en een bar zijn aanwezig op het terrein. Er is geen douche. Het is niet toegestaan eigen drank en/of drugs mee te nemen.

Parkeren:
Als je komt overnachten bij het Muiderslot, dan kun je gratis parkeren op het terrein. Dit is mogelijk vanaf 18.00 uur.

Beperkt plek:
Er is per avond een beperkt aantal plekken beschikbaar, vol=vol!

 

Bestel je arrangement via de website.

5/5 - (1 stemmen)

Bekijk ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *