Toeractief-headerafbeelding

Vernieuwde Klompenpaden-app vervult wensen wandelaars

DSCF0685

Een toenemend aantal wandelaars van Klompenpaden gebruiken de Klompenpaden-app. Maar liefst 875.000 paden zijn vorig jaar gedownload via deze gratis app. Sinds 14 februari wordt de nieuwe Klompenpaden-app vrijgegeven. De makers hebben een aantal wensen en ideeën van wandelaars bij de nieuwe app doorgevoerd. Zo is het nu ook mogelijk een overzicht van gelopen Klompenpaden bij te houden en om routes met anderen te delen via verschillende (social) media.

Wat is er verbeterd?
• wandelaars kunnen hun gelopen Klompenpad nu ‘afvinken’; dit blijft ook in de telefoon staan, mocht er weer een nieuwe versie van de Klompenpaden app komen;
• zoeken op plaatsnamen, woorden en woordfragmenten is nu mogelijk;
• wandelaars kunnen hun favoriete wandeling snel en eenvoudig delen via e-mail of Messenger-toepassingen als WhatsApp;
• wandelaar zien tijdens het lopen een dunne rode lijn van het deel van de route dat reeds is afgelegd; hierdoor is oriënteren bij afslagen makkelijker;
• wandelaars kunnen de telefoon op niet-storen zetten en toch de ‘ding-dong’ horen bij interessante plekken tijdens de wandeling zodat ze niets missen.

Hoe verloopt de introductie naar nieuwe versie?
De overgang naar de nieuwe versie vindt gefaseerd plaats. De komende maanden wordt de Klompenpaden-app nog verder geperfectioneerd. Hiervoor heeft de app-ontwikkelaar – het Groningse bedrijf Knowlogy – hulp van wandelaars nodig. Wandelaars kunnen via de website van Klompenpaden hun reacties en ideeën achterlaten: www.klompenpaden.nl.

Klompenpaden worden mede mogelijk gemaakt door de provincies Gelderland en Utrecht, Gelderse en Utrechtse gemeenten en de Nationale Postcode Loterij.

Rate this post

Bekijk ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *