Trek Verve+: comfortabel fietsen is plezierig fietsen

Trek Verve

De Trek Verve+ is een comfortabele elektrische hybride die gebruikt kan worden als woon-werkfiets, voor dagelijks vervoer of voor recreatieve tochten. Zoek je een lichte veelzijdige e-bike, maar weet je niet goed welke te kiezen, dan zou deze fiets zomaar eens de juiste kunnen zijn. Het is de perfecte keuze voor rijders die de beste kwaliteitsfiets willen.

Zo heeft de Verve+ een verende voorvork en een geveerde zadelpen die de trillingen van ruwe ondergrond wegfilteren. Een zacht zadel en ergonomische handvatten zorgen voor het comfort bij de contactpunten van de fiets. De brede banden op de Verve+ geven volop tractie op elke ondergrond en heel veel grip in bochten. Hydraulische schijfremmen leveren stabiele en betrouwbare remkracht onder alle weersomstandigheden.

Comfort Trek Verve+

De Verve+ elektrische fietsen zijn opgebouwd rond een licht aluminium frame dat beschikbaar is in verschillende varianten, zoals een herenmodel en een lage instap en stagger voor de dames. Het frame heeft een geometrie die gericht is op maximaal comfort, met een rechte zitpositie die perfect is om onderweg alles goed te kunnen overzien. Alle Verve+ modellen zijn uitgerust met de zeer betrouwbare middenmotoren en accu’s van Bosch. De plaatsing accu verschilt per model. Naar keuze zijn er 300 wattuur, 400 wattuur of 500 wattuur accu’s beschikbaar. Ga

Ga voor meer informatie naar www.trekbikes.com

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met TREK Verve+

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *