Toeractief-headerafbeelding

Gazelle zoekt fanatiekste fietser van Nederland

nieuwsfiets-nieuws-gazelle

Op donderdag 25 mei 2023 is het de Fiets naar je Werk Dag. Daarom start Gazelle een zoektocht naar de meest fanatieke fietser, de persoon die de grootste afstand aflegt, door elke regenbui naar werk fietst en/of de zwaarste tegenwind trotseert. De actie loopt in aanloop naar Fiets naar je Werk Dag van 3 mei tot en met 14 mei.

Op 16 mei wordt een winnaar geselecteerd, die voortaan op een nieuwe Avignon C8 HMB e-bike van Gazelle richting het werk vertrekt. Op de fiets naar het werk gaan wordt steeds populairder. Vorig jaar is het aantal fietsritten tussen huis en werk toegenomen met 17% – dat zijn ruim twee miljoen extra fietsritten per werkweek. Het kabinet heeft ambitieuze plannen en wil dat uiterlijk eind volgend jaar 100.000 extra mensen voortaan de fiets naar het werk pakken.

Gazelle start zoektocht op social media

Om de meest fanatieke fietsers naar het werk in het zonnetje te zetten, heeft fietsenmerk Gazelle een actie in het leven geroepen. In aanloop naar Fiets naar je Werk Dag gaat Gazelle op social media op zoek naar de meest ‘Fanatieke Fietser’. Om deel te nemen wordt van deelnemers gevraagd te reageren met de reden waarom hij of zij de meest fanatieke fietser naar het werk is.

Deelnemen is gratis en aanmelden kan via de Facebook van Gazelle.

Bron: Nieuwsfiets.nu

Rate this post

Bekijk ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *