WandelTV op avontuur voor LOWA

wandeltv lowa
De fanatiek wandelaars van WandelTV onderweg tijdens wandelroute Deelen

WandelTV bestaat uit een groep enthousiaste wandelaars die hun avonturen door middel van leuke vlogs. Elke week ontdekken ze een nieuw wandelgebied en hier gaan ze dan ook graag op avontuur buiten de gebaande paden. Met hun vlogs willen ze anderen inspireren ook de wandelschoenen aan te trekken. Maar welke wandelschoenen trek je dan aan? Dat zochten ze samen met LOWA uit tijdens twee microavonturen.

WandelTV is met LOWA een samenwerking aangegaan om verschillende soorten wandelschoenen uit te testen. Dit deden ze tijdens twee verschillende microavonturen met ieder een eigen type schoen.

wandeltv lowa
De wandelaars van WandelTV

Microavonturen

Een microavontuur. Het klinkt heel spannend, maar wat is het eigenlijk? Met deze term worden kleine, soms spontane, uitstapjes bedoeld die worden ondernomen in de eigen omgeving, buiten in de natuur. Geen lang voorbereide, grote tocht of meerdaagse excursie, maar zo eenvoudig mogelijk, lokaal én goedkoop je eigen persoonlijke avontuur beleven. De enige regel? #leavenotrace dus laat alles net zo achter als je het hebt aangetroffen.  Dit microavontuur is ontstaan uit de uitdaging om het gewoon te doen en niet lang na te denken. Voor de wandelschoenentest van LOWA gaat WandelTV op twee microavonturen:

  1. Het bezoeken van Nationaal Park de Hoge Veluwe bij Deelen, waarbij ze de INNOX PRO GTX wandelschoen uitproberen.
  2. Het beklimmen van de hoogste ‘berg’ van Nederland: de Vaalserberg. Hierbij testen ze de RENEGADE GTX MID wandelschoen.

Wandelroute Deelen

Een gebied op de Veluwe wat minder bekend is, is het Deelerwoud. Je vindt hier twee grote heidevelden, die in de zomermaanden volop in bloei staan. Een goede reden voor de fanatiekelingen van WandelTV om de rugzak in te pakken en de INNOX PRO GTX van LOWA aan te trekken en onze wandelroute daar te lopen. Benieuwd naar dit microavontuur? Bekijk hieronder hun eerste vlog  voor LOWA en Toeractief.

De Vaalserberg

Nederland kent geen echte berglandschappen, maar toch is het soms flink klimmen in onze natuur. De hoogste ‘berg’ van Nederland ligt in Zuid-Limburg: de Vaalserberg. WandelTV durfde de uitdaging wel aan te gaan om deze te beklimmen en de daarvoor geschikte RENEGADE GTX MID wandelschoen van LOWA te testen. Benieuwd naar het tweede microavontuur van de wandelaars? Bekijk hieronder de vlog die ze bij de Vaalserberg maakten voor LOWA en Toeractief.

Wil je ook in de omgeving van deze hoogste ‘berg’ van Nederland wandelen? Bekijk dan eens onze route bij Vijlen

5/5 - (4 stemmen)

Bekijk ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *